sâmbătă, 1 septembrie 2007

Reabilitatii Romaniei

Reabilitatii Romaniei

O banală radiografie a actualei puteri politice şi economice din România scoate la iveală realitatea hâdă. Ţara noastră este în continuare condusă de politruci comunişti, sau de copiii acestora, stâlpi de bază ai CC al PCR. Partidul Comunist a revenit la putere într-o ţară deja membră UE şi NATO, într-un mod mai mult decât diabolic. Practic, azi nu mai avem un singur „duşman“ politic - în faţa căruia mai există sau nu vreo disidenţă - ci „n“ partide, cu „n“ lideri politici, cu „n“ ideologii, menite doar s-o ascundă pe cea adevărată. Cei care au preluat puterea, alternează conducerea între ei, împărţind-o ca-ntr-o mare „famiglie“. În România „europeană“ n-a intrat nimeni, n-a penetrat nimeni, în afara castei vechilor comunişti şi a urmaşilor acestora. Dosarele informatorilor şi ofiţerilor acoperiţi sunt sub cheie, în mâinile lor. Secretele, afacerile şi resursele naţionale sunt în buzunarele lor. Învăţământul şi bursele sunt controlate tot de „Marea Famiglie“. Iar cine nu face parte din această castă, nu poate accede nici măcar într-o funcţie de directoraş. „Caracatiţa“ comunistă s-a perpetuat şi s-a extins la toate nivelurile puterii politice şi economice. „Famiglia comunistă“ este practic stăpâna României.
Eroii comuniştilor
[1] - Traian Băsescu a recunoscut singur că a fost membru PCR. Preşedintele de astăzi al României spunea, alături de Năstase, în 2004: „E păcat ca după 15 ani de la evenimentele din decembrie ‘89, electoratul român să nu aibă şi alţi candidaţi decât doi foşti membri de partid“ (n.n. - membri PCR). A fost un favorit al puterii comuniste din România.
[1] - Emil Boc a fost UTC-ist de frunte. A publicat ode în perioada când era student la Filosofie, anul IV, în care preamărea regimul comunist.
[1]- Adrian Severin a deţinut mai multe funcţii în UASCR, ultima fiind cea de şef al Comisiei culturale a Consiliului UASC din Centrul Universitar Bucureşti.
[1] - Teodor Meleşcanu a fost şi el membru al Partidului Comunist. Ba mai mult, conform afirmaţ iilor lui Mircea Răceanu, înainte de 1989, Meleşcanu a fost ofiţer de Securitate, sub acoperire de diplomat.
[1] - Octav Cozmâncă s-a remarcat ca responsabil cu cadrele, adjunct de şef de secţie şi membru în CC al UTC şi, ulterior, şef de sector la Secretariatul General al Guvernului (1983-1989).
[1] - Antonie Iorgovan a fost membru în Consiliul UASCR şi preşedinte al Consiliului UASC din Universitatea Bucureşti.
[1] - Vasile Puşcaş a fost, înainte de 1989, membru în Consiliul UASCR. Şi atunci şi acum îi este subordonat lui Ioan Rus, liderul PSD al „grupării de la Cluj“, care era preşedinte al Consiliului UASC din Centrul universitar Cluj-Napoca şi membru în Comitetul Executiv al Consiliului UASCR.
[1] - Nicolae Văcăroiu a ocupat diverse funcţii de conducere: 1982-1986 - şef serviciu; 1986-1987- Director adjunct; 1987-1989 - Director al Direcţiei Sinteză Probleme Financiare, Bancare şi de Preţ.
[1] - Theodor Stolojan. În anii ‘70 , a figurat pe schema Institutului de Economie Mondială, instituţie sub acoperire a fostei brigăzi „U“ din cadrul UM 0920. În perioada cât a fost şef al Direcţiei Operaţiuni Valutare din Ministerul de Finanţe a colaborat cu departamentul AVS din cadrul Compartimentului de Informaţii Externe, de unde a fost demis. În 1989 a fost numit consilier personal al fostului ministru al Finanţelor, Ion Păţan. [1] - Mugur Isărescu. Vreme de 19 ani este angajat ca şi cercetător principal I, apoi şef de colectiv de cercetare la Institutul de Economie Mondială din Bucureşti - instituţie considerată o adevărată „pepinieră de cadre“ pentru posturile de conducere din România comunistă.
[1] - Silvian Ionescu. În septembrie 1974 a fost încadrat în cadrul Direcţiei Generale de Informaţii Externe, care pe atunci funcţiona separat de structurile Securităţii Statului. [1] - Ludovic Orban. Conform propriilor declaraţii, tatăl său a fost ofiţer de Securitate în perioada neagră şi plină de blestemăţii a acestei structuri de represiune.
[1] - Eugen Dijmărescu. După absolvirea facultăţii, în septembrie 1971, Dijmărescu este încadrat în funcţia de cercetător ştiinţific principal la IME, unde activează până în anul 1989. În această perioadă a avut posibilitatea de a face studii postuniversitare în afara ţării (1973 - seminarul de Studii Americane din Salzburg; 1981 - Brookings Institution; 1985 - Universitatea de Stat din Arizona, Tempe).
[1] - Irinel Columbeanu. Omul de afaceri, situat în topul celor mai bogati români, top publicat de revista „Capital“, este fiul lui Ion Columbeanu - un influent funcţionar guvernamental, care a activat în toate executivele României din vremea lui Gheorghe Gheorghiu-Dej, până în anul 2002.
[1] - Ovidiu Tender. Considerat unul dintre cei mai bogaţi oameni de afaceri ai României, acesta este fiul unui fost ofiţer de grăniceri care la un moment dat a fost superiorul fostului şef al SRI, Radu Timofte. Mai mult, se pare că înainte de 1989 tatăl lui Ovidiu Tender a avut relaţii bune cu Ion Iliescu în perioada în care acesta a fost detaşat la Timişoara, fapt care ar explica relaţiile postdecembriste dintre omul de afaceri şi fostul şef al statului.
[1] - Dan Voiculescu. Pentru că familia sa nu făcea parte din nomenclatura comunistă, intră în Securitate şi ocupă funcţii de conducere în firma de comerţ exterior Crescent, ce aparţinea serviciului secret. Era cunoscut sub numele de cod „Felix“ şi „Mirce“. În 1991, semnează în calitate de reprezentant al Crescent Commercial Maritime LTD- Cyprus, un contract de asociere cu Universalcoop, în care contribuţia sa la capitalul social era de 261.250 de dolari.
[1] - Radu Vasile - fost prim-ministru în guvernul CDR (1998-1999), fost senator, s-a aflat în grupul de influenţă al Zoei Petre. A fost deconspirat ca informator chiar de către fostul preşedinte Emil Constantinescu. Acesta a spus, evident, după ce şi-a terminat mandatul de la Cotroceni, că a văzut angajamentul de informator al lui Radu Vasile şi că acesta fusese racolat din cauza unor „bube“ de la dosar.
[1] - Sorin Oprescu, senator aflat acum la al doilea mandat parlamentar, este fiul lui Nicolae Oprescu, fost colonel în Direcţia a V-a, ulterior avansat general, iar mama sa, fost ofiţer DIE. Fratele lui Sorin Oprescu, Marius, a fost medic şef al DIE, ulterior SIE.
[1] - Laszlo Tokes este cel care a „salvat“ România de Ceauşescu. Înainte de 1989 a fost racolat de serviciile de informaţii ungare care au creat şi promovat brandul Tokes. [1] - Attila Verestoy. Înainte de 1989, Attila Verestoy a lucrat în Institutul de cercetări chimice condus de Elena Ceauşescu.
[1] - Bela Marko. Înainte de 1989, Bela Marko a fost unul dintre redactorii de bază ai revistei „Igaz Szo“, revistă a filialei scriitorilor comunişti maghiari din România, care apărea la Tg. Mureş. A luat un premiu al Uniunii Scriitorilor în 1980.
[1] - Adrian Păunescu, un apropiat al regimului Ceauşescu.
[1] - Adrian Cioroianu. În timpul studenţiei s-a aflat printre apropiaţii grupului de studenţi agreat de către decanul Facultăţii, prof. dr. Zoe Petre, în procesul de luare a deciziilor legate de managementul predării istoriei. După terminarea facultăţii a rămas în cadrul acesteia ca asistent al profesorului Lucian Boia, cunoscut pentru opera de demistificare a istoriei românilor, şi a fost susţinut pentru a merge la un masterat în istorie, şi apoi un doctorat, în Canada (1997). - Corneliu Vadim Tudor: Liderul PRM a lucrat înainte de revoluţie ca ziarist în presa comunistă, la publicaţiile „România Liberă-Magazin“ şi apoi, din 1975, ca redactor la Agerpress, dar şi la revista „Săptămâna“. Imediat după terminarea facultăţii, Vadim Tudor a urmat - în 1975 - cursurile Şcolii de Ofiţeri de Rezervă din Bucureşti. Apropiat al lui Valentin Ceauşescu, Vadim Tudor nu a ratat nicio deplasare a echipei Steaua peste hotare, beneficiind de avantajele protipendadei comuniste.
[1] - George Copos. Prosper om de afaceri, fost vicepremier în actualul Guvern, din partea Partidului Conservator, fost utecist de vază, prieten la cataramă cu Nicu Ceauşescu, mare usecerist (Uniunea Studenţilor Comunişti din România), implicat în organizarea Universiadei la Bucureşti.
[1] - Rodica Stănoiu. Fost ministru al Justiţiei, demisionează din partid după ce presa a relatat pe larg despre relaţia sa cu fosta Securitate, unde a semnat note informative sub pseudonimele „Sanda“ şi „Paula“. [1] - Tudor Marcu, fratele lui Corneliu Vadim Tudor, a fost, înainte de Revoluţie, ofiţer în cadrul Armatei, lucrând la contrainformaţii militare. Ulterior, a ajuns deputat în Parlamentul României, iar Ion Iliescu l-a făcut general. A fost implicat în scandalul „Ţigareta 1“, primul mare caz de contrabandă cu ţigări, caz care a ajuns în justiţiei dar dosarul a fost soluţionat cu neînceperea urmăririi penale.
[1] - Ioan Talpeş a fost ofiţer activ în MApN, până în 1989, având calitatea de cercetător ştiinţific la Centrul de Studii şi Cercetări de Istorie şi Teorie Militară-Bucureşti. [1] - Mihai Răzvan Ungureanu a devenit membru supleant al CC al UTC în 1987, după terminarea liceului. [1] - Zoe Petre este fiica academicianului dr. Emil Condurachi, cunoscut ca apropiat al conducerii de partid şi de stat a RSR şi al organelor de Securitate. Doamna Petre-Condurachi a fost secretară de partid în cadrul Facultăţii de Istorie a Universităţii Bucureşti, înainte de 1989. [1] - Triţă Făniţă este cunoscut ca unul dintre cei mai importanţi „oameni de afaceri“ din perioada României socialiste. Relaţiile sale foarte apropiate cu familia Ceauşescu i-au permis să participe din plin la operaţiunile de aport valutar, în calitate de director la Agroexport, ceea ce i-a atras şi o arestare din partea Securităţii.
[1] - George Cristian Maior, director al SRI, este fiul fostului ministru al învăţământului, Liviu Maior, şi ginerele lui Augustin Buzura, fost director al Fundaţiei Culturale Române. George Maior este naşul de cununie al băiatului lui Ioan Talpeş. [1] - Monica Macovei procuror de supraveghere a urmăririi penale, la tribunalele din Bucureşti. A fost acuzată că ancheta abuziv. [1] - Bogdan Olteanu, este nepotul cunoscutei activiste comuniste Ghizela Wass. Având şapte clase elementare, dar şi „Ştefan Gheorghiu“, aceasta a intrat în partid în 1933, ocupându-se de relaţiile externe ale PCR şi urcând toate treptele ierarhice.
[1] - Emil Constantinescu. A fost membru PCR şi nu există o explicaţie plauzibilă a schimbării bruşte a orientării sale profesionale, din judecător la Tribunalul judeţean Piteşti, la geolog. [1] - Virgil Măgureanu, fost rezident al Securităţii, a condus Serviciul Român de Informaţii timp de şapte ani. La 29 decembrie 1995, Virgil Măgureanu şi-a publicat propriul dosar de informator al Securităţii, deschizând voit sau nu „cutia Pandorei“.
[1] - Varujan Vosganian a fost şi el comunist şi, dacă e să-l credem pe Liviu Turcu, colaborator al fostei Securităţi. Din acest motiv, Varujan Vosganian a fost obligat să-şi retragă candidatura pentru postul de comisar european.
[1] - Şerban Mihăilescu a fost un înalt funcţionar al Guvernului comunist condus de Constantin Dăscălescu. [1] - Mircea Dan Geoană este fiul fostului şef al Comandamentului Apărării Civile din România, generalul Ioan Geoană.
[1] - Călin Popescu Tăriceanu este fiul vitreg al lui Dan Amedeo Lăzărescu, informator al Securităţii, care i-a turnat contra cost, pe fruntaşii liberali. (din ziarul atac)

18 comentarii:

Anonim spunea...

Alt blog , la w-press :
http://nuvotatistolojan.wordpress.com/

Anonim spunea...

Lista ambasadorilor: Securişti, consilierii lui Băsescu, Tăriceanu, Iliescu şi Năstase, dar şi fiica Siminei Mezincescu

Via Jurnalul Naţional:Pe lângă Adrian Vieriţă şi Iulian Buga, propuşi de Cioroianu pentru capitalele Marii Britanii şi, respectiv, Statelor Unite ale Americii, lista trimisă de MAE la Cotroceni îi mai cuprinde pe Ana Voicu pentru Australia, Ovidiu Dranga pentru Belgia, Valentin Naumescu pentru Coreea de Sud, Yvette Fulicea pentru Cuba, Ionel Nicu Sava pentru Elveţia, Valer Gheorghe pentru Filipine, Eduard Iosiper pentru Israel, Răzvan Rusu pentru Italia, Călin Fabian pentru Olanda, Ion Pascu pentru Turcia. Lista este completată de Nicolae Ropotean, propus ambasador în Albania, Ion Vâlcu – Argentina, Daniel Banu – Bosnia-Herţegovina, Theodor Baconski – Franţa, Emil Rapcea – Kazahstan şi Traian Hristea – Rusia. De asemenea, Simona Miculescu şi Cornel Feruţă sunt propuşi pentru misiunile din New York şi, respectiv, Viena.
CINE SUNT CEI PROPUŞI?Nicolae Ropotean, propus ambasador în Albania, a fost retras de curând din Qatar fiind considerat un "dinozaur" al diplomaţiei. Bănuit că ar fi lucrat pentru CIE-DIE-SIE. Are 67 de ani. Răzvan Rusu propus pentru Italia a fost unul din consilierii de politică externă ai fostului premier Adrian Năstase. Valer Gheorghe (Filipine) este deputat PNL. Eduard Iosiper (Israel) a lucrat la Ambasada României din Washington având ca atribuţii relaţiile cu organizaţiile evreieşti. Ion Pascu (Turcia) este şeful protocolului Administraţiei Prezidenţiale- acuzat de Mircea Răceanu că ar fi fost unul din securiştii acoperiţi din MAE, Theodor Baconski (Franţa)- fost ambasador la Vatican şi în Portugalia, acum consilierul lui Traian Băsescu. Simona Miculescu (ONU)- fost consilier al lui Ion Iliescu, Cornel Feruţă (Austria)-a fost şeful de cabinet al lui Mihai Răzvan Ungureanu când acesta era ministru de esterne, Emil Rapcea( Kazahstan)- fost ambasador în Nigeria, "dinozaur", acuzat că ar fi lucrat pentru Securitate. Yvette Fulicea (Cuba)- fiica Siminei Mezincescu, şeful protocolului Casei Regale, fost ataşat cultural la Bruxelles. Ion Vâlcu(Argentina) şi Călin Fabian (Olanda) sunt consilierii premierului Tăriceanu. Traian Hristea propus ambasador în Rusia este născut în 1970. Este actualul ambasador în Ucraina, numit în 2005. A studiat la Ulan Bator, în Mongolia.

Anonim spunea...

http://uk.360.yahoo.com/camposantoo:


Miercuri, 05 Septembrie 2007 22:03


MONICA MACOVEI FACE PARTE INTEGRANTA SHI COMPLET IREMEDIABIL DIN GENERATZIA DE PROCURORI CEAUSHISHTI CARE AVEAU PLANIFICAT CATZI INFRACTORI TREBUIE JUDECATZI SHI NEAPARAT GASITZI VINOVATZI SHI INCHISHI CU PEDEPSE EXEMPLARE!!!!!!!! PARTIDUL COMUIST ROMAN LE-A INOCULAT ACESTOR PROCURORI CEAUSHISHTI BOALA DE A FACE DIN ORICE OM NORMAL UN INFRACTOR SHI DE A-L BAGA LA INCHISOARE IN MOD EXEMPLAR. VOI TOTZI V-ATZI TAMOPIT DE TOT DE NU VEDETZI CE MISHCARI COMUNISTE CAMUFLATE IN ANTIOCORUPTZIE AU SCOS IARASHI CAPUL? CEEA CE FACE MACIVEI ESTE VANATOARE LA LIBER, IMPUSHCARE FARA DISCERNAMANT. BASESCU A REACTIVAT SECURISHTI CARE NU AU CE CAUTA IN LKBERTATE, MACOVEI ARE ROLUL DE PROPAGANDA DE INCARCERARE IN STIL COMUNIST, AU FACUT UN SISTEM IMPOSIBIL, SPECIAL SHI OBLIGATORIU BAZAT PE CORUPTZIE, PENTRU CA ACUM SA TRAGA IN TOT CE MISHCA. EI SUNT ADEVARATZII CAPI AI CORUPTZIEI, EI, PD-ISHTII SHI BASESCU SHI MACOVEI, AECESHTU SECURISHTI IMPUTZITZI, CARE VOR SA REINVIE BOLSHEVISMUL!!!!!!!!!!!!!!!

Anonim spunea...

Postat de Poporul solidar la 8.09.2007 11:27

Noi, ospatarii prezidentiali Catalin Avramescu, Horia-Closca-Sima Patapievici, Liicheanu, Traian Ungureanu, Cartianu, Bichir, sefa de sala Alina Mungiu-Pipi, barmanul Vladimir Tismaneanu, sef-piccolo Robert Turcescu, piccolo Radu Moraru, piccolitza Andreea Pora, garderobiera Mioara Mantale si camerista prezidentiala Elena Udrea, solidari si strins uniti in jurul unicului Conducator, dam citire urmatorului mesaj din partea poporului fidel in inteleapta politica interna si externa a Domnului Presedinte===== Stimatul si mult iubitul nostru presedinte, este calauzitorul celor 75% din 30% de adevarati patrioti spre noi culmi de progres, civilizatie si bunastare ! Fara aportul deosebit si inteleptele sfaturi calauzitoare ale scumpului nostru Conducator am ajunge ca niste oi ratacite printre dementii fascistoizi care nu l-au votat pe prea-iubitul nostru presedinte ! Dupa directivele trasate de prea-stimatul nostru Conducator la ultimul congres al unicului Partid Democrat din Romania, nu trebuie sa precupetim nici un efort pina la lichidarea totala a fascistoizilor, in frunte cu cei 322 de uzurpatori hitleristi, care au incercat, nemernicii, sa-l aduca la marginea prapastiei pe prea-maretzul si viteazul nostru Conducator . Cu ocazia aceasta ii uram multa sanatate prea-inteleptului nostru Conducator, viata lunga si fericita si sa ne conduca, mai departe, spre alte si noi culmi de progres si civilizatie. Tot cu aceasta ocazie cerem conducerii posturilor "Realitatea TV" si "B1 TV" sa transmita din 30 in 30 minute acest mesaj, iar moderatorul piccolo-prezidential, Radu Moraru, sa faca o emisiune speciala, la ora de virf, cu ospatarul prezidential Catalin Avramescu, cu mladioasa mini-jupista si sefa de sala, Alina Mungiu-Pipi si cu barmanul prezidential, ex kgb-ist, actual anti-comunist, Dl Vladimir Tismanetski-Tismaneanu.

Anonim spunea...

:)))))))) Prostovanii. Afacerea secolului!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Shtiatzi de ce s-au apucat securishtii de construit blocuri pentru birouri ca ciupercile dupa ploaie? Ca sa faca afacerea secolului, eliminarea totala a intreprinzatorilor particulari. Mi-a povestit cineva ce-a patzit, shi a intrebat shi pe altzii. Care au dat chix in afaceri la scurta vreme dupa ce au inchiriat spatzii in noile blocuri de birouri. I-auite-ia la ei, fraierii. Care va sa zica au construit securishtii stive de blocuri mari de zeci de etaje, de birouri. Shi s-au napustit dementzii de patroni ca berbecii, ca taurii in corida :))))) au inchiriat spatziile, shi s-au pus pe treaba fericitzi ca se vor da granzi ca ce birouri modernme au ei unde lucreaza ei colo-sha de se trancanesc toata ziulica :)))) Shi, bomba, toate aceste blocuri pentru birouri sunt de fapt o afacere la nivel natzional a securitatzii, care are instalate toate mijloacele de ascultare shi deviere informatzionala, microfoane ceramice legate direct la fibra optica in structura. Ei aud shi vad tot. Camere de ultima generatzie in structura in infraroshii direct in ceramica. Le preiau fraierilor care au inchiriat toate afacerile. Deci gagiu aista, a inchiriat un spatziu de birouri intr-un astfel de bloc modern, dupa trei luni nu prea mai suna nimeni dupa utilajele lui, luate ultima aparitzie noi-noutze shi multifunctzionale shi economicoase, bijuterii, shi pretz excelent, ca voia sa se dezvolte baiatul, super, iar dupa jumatate de an i-a sunat pe furnizori shi l-au luat aia la balacareli “nu mai vorbim cu dumneata nesimtzit, neserios, catzi ani ai dobitocule, ai macar patru clase?” Nici macar nu l-au mai primit nici cu fundul. Nici macar nu a mai putut sa-shi scoata investitzia, shi-a dat utilajele pe nimica, shi-a vandut vilele, mashinile, l-a parasit shi curva de nevasta-sa, i-au luat securishtii tot :)))))))))))))))))))))))) Eram sigur. BLOCURILE DE BIROURI SUNT CEA MAI NOUA AFACERE A SECURISHTILOR LA SCARA NATZIONALA, PRIN CARE II INGHESUIE PE BERBECII DE OAMENI DE AFACERI CU REUSHITE IN CAPCANELE LOR (BLOCURILE DE BIROURI) SHI LE SHPARLESC TOATE AFACERILE!!!!!!!! :)))))))))))))) ESTEEEEEE, AFACEREA SECOLULUI!!!!! :))))))))))))) O SA VEDETZI FALIMENTE IN LANTZ :))))))))) I-AU FACUT SECURISHTII PE IDIOTZII ASHTIA. PAI, BAI IDIOTZILOR, AFACERILE SE FAC IN VILE DESCOTOROSITE DE SECURISHTI, IN CASE, NU IN BLOCURI CA PE VREMEA LUI CEASHCA, DE TE VEDE UN BLOC INTREG TOT CE FACI SHI SHTIE SHI CE VORBESHTI, SHI CE GANDESHTI :)))))))))))))) FALIMENTUL INTREPRINZATORILOR ROMANI = REUSHITA ABSOLUTA A SECURISHTILOR. AU INCEPUT SECURSHTII ELIMINAREA PATRONILOR!!!!!!!!!!!!! IDIOTZII:))))))))))))))))))))))))))))))

Anonim spunea...

PRIVILEGII…….PRIVILEGII….si iarasi PRIVILEGII!........JUSTITIE IOC…..EXTRASE din LEGEA 303din 2004 STATUTUL MAGISTRATILOR MO 576/29.06.2004 modificata si republicata MO 827/13.06.2004 Art. 79. - (1) Judecatorii si procurorii beneficiaza anual de un concediu de odihna platit de 35 de zile lucratoare. (5) Judecatorii si procurorii in activitate sau pensionari, precum si sotul sau sotia si copiii aflati in intretinerea acestora beneficiaza in mod gratuit de asistenta medicala, medicamente si proteze, in conditiile respectarii dispozitiilor legale privind plata contributiei la asigurarile sociale. (7) In cazul pensionarii pentru limita de varsta, titularul contractului de inchiriere prevazut la alin. (6) si, dupa caz, sotul ori sotia acestuia isi pastreaza drepturile locative pe tot parcursul vietii. Art. 80. - Judecatorii si procurorii beneficiaza anual de 6 calatorii in tara dus-intors, gratuite, la transportul pe calea ferata clasa I, auto, naval si aerian sau de decontarea a 7,5 litri combustibil la suta de kilometri pentru 6 calatorii in tara dus-intors, in cazul in care deplasarea se efectueaza cu autoturismul. Art. 81. - (1) Judecatorii si procurorii cu vechime continua in magistratura de 20 de ani beneficiaza, la data pensionarii sau a eliberarii din functie pentru alte motive neimputabile, de o indemnizatie egala cu 7 indemnizatii de incadrare lunare brute, care se impoziteaza potrivit legii. (4) Prevederile alin. (1) se aplica si in cazul decesului judecatorului sau procurorului aflat in activitate. In acest caz, de indemnizatie beneficiaza sotul/sotia si copiii care se afla in intretinerea acestuia la data decesului. Art. 82. - (1) Judecatorii si procurorii cu o vechime de cel putin 25 de ani in magistratura beneficiaza, la implinirea varstei prevazute de lege, de pensie de serviciu, in cuantum de 80% din media veniturilor brute realizate in ultimele 12 luni de activitate inainte de data pensionarii.Art. 85. - (1) Partea din pensia de serviciu care depaseste nivelul pensiei din sistemul public al asigurarilor sociale se suporta din bugetul de stat. (2) Pensiile de serviciu ale judecatorilor si procurorilor, precum si pensiile de urmas prevazute la art. 84 se actualizeaza anual in raport cu media veniturilor brute realizate in ultimele 12 luni a judecatorilor si procurorilor in activitate.

Anonim spunea...

Lista lui Sîntion
• Abraham Pavel – chestor-şef, preşedinte al Agenţiei Naţionale Antidrog
• Alexandru Corneliu – chestor principal, director general al DGAERI, din cadrul MIRA
• Andreescu Anghel (fost Ologu) – chestor general, şef al Departamentului Ordine şi Siguranţă Publică
• Antonescu Olimpiodor – general de brigadă, prim-adjunct al Jandarmeriei Române şi şef de stat major
• Baci Cristian Constantin – chestor, director general al Direcţiei Juridice din cadrul MIRA
• Băcanu Mircea Ion – chestor, director general adjunct al DGAERI din cadrul MIRA
• Berechet Nicolae – chestor general, secretar general în cadrul MIRA
• Bontic Neculai – general de brigadă, Jandarmeria Română, adjunct inspector general UM 0251 Bucureşti
• Crînguş Ion – general de brigadă, Jandarmeria Română, UM 0281 Bucureşti
• Dan Mihai Marius – chestor principal, director general al Direcţiei Generale Medicale din cadrul MIRA
• Drăgoi Vasile – chestor, director general al Oficiului Român pentru Imigrări din cadrul MIRA
• Dumitrescu Doru – chestor, director general adjunct al Corpului de Control al Ministrului MIRA
• Dîrnă Constantin – chestor principal, prim-adjunct al directorului general al DGIPI
• Dincă Valeriu – comisar-şef, director al Diviziunii Protecţie din carul DGIPI
• Dinculescu Nicolae – chestor, secretar general adjunct în cadrul MIRA
• Fătuloiu Dan Valentin – fost şef al IGPR
• Făinişi Cristian – comisar-şef, director general adjunct al Direcţiei Generale Management Resurse Umane
• Fuică Lucian – chestor, director general al Agenţiei Naţionale Antidrog
• Georgescu Ionel – comisar-şef, director general adjunct al Direcţiei Generale Anticorupţie din cadrul MIRA
• Grigoroiu Marian Valentin – comisar-şef, director al Centrului de Psihologie MIRA
• Manoloiu Constantin – chestor, director general al Corpului de Control al Ministrului MIRA
• Mircea Alexandru – chestor, secretar general adjunct în cadrul MIRA
• Motoc Vasile – chestor, IGPFR
• Niţă Gabriel – chestor principal, adjunct al şefului Departamentului Ordine şi Siguranţă Publică
• Pătraşcu Iliuţă – comisar-şef, director general adjunct al Corpului de Control al Ministrului MIRA
• Păun Irinel – director general al Direcţiei Generale Anticorupţie din cadrul MIRA
• Pop Nelu – chestor principal, Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră, inspector general
• Popescu Marcel – chestor, preşedintele Clubului Sportiv Dinamo Bucureşti
• Tudor Dănuţ – chestor, director general al Secretariatului General al MIRA
• Silion Costică – inspector general, şef al Jandarmeriei Române, UM 0351
• Vizitiu Petrică Constantin – chestor, director general Direcţia Generală Management Resurse Umane
• Voicu Costică – rectorul Academiei de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza"

Anonim spunea...

UN COMENTARIU LA INTERVIUL LUI BASESCU LA EV.ZILEI DIN NOV. 05 2007

Terifiant.
V.Ruse (V.....1@yahoo.com), 2007-11-05 10:15:26
Atmosfera de meci de volei si terifianta cand te gandesti la consecinte.Ridicari la fileu incat saracul,cu duhul,Basescu nu mai prididea sa loveasca.Moderatorii,momai fara replica,care i-au creat, presedintelui infractor, nenumarate ocazii sa loveasca,dar nu i-au cerut nici odata sa probeze.Si uite-asa rechinii din PD(Partidul Delincvent) au fost metamorfozati,pentru ochii lumii,in niste biete fate inofensive. Cat despre infractorul nr.1 al tarii,cosmetizat de stilistii de la"Evenimentul zilei", numai de bine.Nici o vorba despre exemplul prost pe care il da politicianul cu cele mai multe dasare penale. Nici o vorba despre faptul ca de cand celmai mare corupt al tarii a ajuns presedinte,numarul infractiunilor comise de romani in tara si in afara tarii au crescut exponential. El Lider Maximo apare pe toate posturile de teliviziune unde injura,insulta, jigneste,face betii si se urca beat la volan in profund dispret fata de lege, jefuieste si nu pateste nimic, puterea exemplului isi spune cuvantul. Daca seful statului insulta de ce n-ar insulta si"boborul",daca presedintele smulge un telefon mobil din mana unei femei,de ce n-ar smulge o poseta si Romulus Mailat? Iar cand un mare filozof ca domnul Liiceanu spune ca asemenea fapte comise de cel mai mare infractor al tarii,Traian Basescu,nu sunt relevante si pe dansul nu-l intereseaza,totul este terifiant.Daca SOV ar ajunge presedintele Romaniei, fereasca Dumnezeu,sunt sigur ca jaful numit FNI n-a produs nici o paguba ci a fost o binefacere pentru cei 300.000 de investitori.Asaum dosarul "Flota",al prietenului sau Basescu, a fost o binefacere pentru Romania. Sa traiti bineee!!!

Anonim spunea...

Poliţia politică sărbătoreşte 9 ani de la renaştere
2007 11 12| de Gabi Golea

Noţiunea de "Poliţie politică" este vehiculată atât de des, încât a intrat în banalul cotidian ca o instituţie. Deşi nici un document oficial nu recunoaşte existenţa acesteia, acte de urmărire a adversarilor politici, de procurare sau de fabricare de probe în dosare ce urmăresc înfundarea şi compromiterea lor sunt la ordinea zilei.

Majoritatea sunt justificate oficial de activităţile pentru combaterea corupţiei, devenită mai mult o sintagmă propagandistică. În aceste acţiuni, la care instituţia Parchetului este singura la vedere, participă şi structuri militarizate aflate în legătură directă cu preşedintele ţării. În morişca DNA – servicii secrete sunt tocaţi la comandă indezirabili care nu acceptă să ţină "ciocul mic" sau nu fac parte din grupurile de interese loiale preşedintelui. Înregistrări ilegale de convorbiri telefonice, percheziţii secrete, presiuni economice puse în operă de ofiţeri mai mult sau mai puţin sub acoperire, urmăriri, filaje, toate sunt metode prin care statul poliţienesc s-a instalat temeinic în România.

DOCUMENT. Când şi cine a dat startul acţiunilor de poliţie politică în România? La aceste întrebări aflăm răspunsuri edificatoare din câteva documente ce au intrat în posesia redacţiei. Ele arată că în 1998 serviciile de informaţii şi ministere-cheie ale statului au pus bazele unui mecanism secret prin care înalţi funcţionari, magistraţi şi oameni de afaceri puteau fi investigaţi sub motivaţia prevenirii corupţiei şi criminalităţii. În perioada 3-17 decembrie 1998, conducătorii de atunci ai Ministerului Justiţiei, Ministerului Public, Ministerului de Interne, SRI, SIE şi Ministerul Finanţelor au avizat un Protocol privind cooperarea în domeniul combaterii criminalităţii organizate şi corupţiei.

Se constituie, potrivit Protocolului, Unitatea Naţională Interforţe şi un Grup Operativ Central, condus de procurorul-şef al Secţiei anticorupţie de pe lângă Parchetul de pe lângă Curtea Supremă de Justiţie. Structura e piramidală, funcţionând grupuri operative teritoriale care reunesc reprezentanţi ai SRI, SIE, SIPA, Finanţelor. Planul de măsuri focalizează activităţile informativoperative şi de urmărire penală asupra unor categorii largi de funcţionari publici şi oameni de afaceri, deveniţi ţinte ale filajului, interceptărilor audio. Se creează "legende", "jocuri şi combinaţii operative".

Interesant, pentru scopurile adevărate ale acţiunii, Protocolul a aşteptat mai bine de 12 luni până la campania electorală de la "localele" din anul 2000, pentru a fi pus în mişcare. Nu era sub semnul urgenţei lupta anticorupţie clamată de partidele coaliţiei de dreapta aflată la guvernare în 1998?

MEREU ÎN FRUNTE. Persoanele aflate în conducerea Grupului Operativ s-au menţinut peste schimbările de guverne şi unele sunt în top şi acum. Procurorul general adjunct Mircea Criste a fost ambasador şi candidează pentru PLD la europarlamentare, Virgil Ardeleanu, şeful de la "doi şi un sfert", şi-a plimbat geanta cu secrete pe la toate regimurile, Anghel Andreescu este şi el pe funcţie bună în MAI.

Pentru meritele în declanşarea operaţiunii, mulţi responsabili din Protocol au fost propuşi la avansarea în grad: Nicolae Berechet, Anghel Andreescu, Virgil Ardeleanu, Ionel Crăciun, Nicolae Oprea. Nici o autoritate nu a dat lămuriri despre ce a devenit Grupul Operativ în timp. După metodele folosite acum, credem că poliţia politică născută din "Protocolul" din 1998 a fost perfecţionată şi s-a pus în slujba fiecărui regim.

Cum şi cine gestionează acum arhiva Grupului Operativ Central? În condiţiile în care agenţi ai serviciilor secrete participă la acţiuni operative ale DNA înseamnă că Protocolul, această Frăţie ocultă a luptei anticorupţie, este încă valabil.


Mircea Criste
factotum în Protocol
Ioan Talpeş şef SIE,
furniza ofiţeri Valeriu Stoica, ministru
al Justiţiei în 1998 Mircea Zărie,
adjunct la DNA Virgil Ardelean,
şeful dosarelor



Reţeaua Pârvu – Păun – Vilău

LOIAL. Octavian Creţu l-a înregistrat şi pe Ion Iliescu?
Legăturile dintre foşti sau actuali ofiţeri acoperiţi ai serviciilor secrete sunt "motorul" care trage înainte poliţia politică. Un caz tipic este cel al utilizării într-o anchetă a DNA, după schema organizată de "Protocol", a unei filiere clasice de denunţători şantajaţi şi puşi la fabricat probe.

În Dosarul Zambaccian, procurorii DNA aflaţi în subordinea lui Daniel Morar au ca piesă de bază denunţul lui Ioan Păun împotriva lui Adrian Năstase. Cine este oare Păun? Fostul consul al României la Hong Kong, care, pe parcursul anchetei, din învinuit a devenit martor. Despre ofiţerul (r) Păun au circulat multe poveşti în China, iar aducerea lui la pachet acasă a creat un disconfort într-un serviciu secret.

Prieten de afaceri al diplomatului de pe zona China este Octavian Creţu. Ziarul Ziua l-a prezentat pe Creţu drept ofiţer acoperit şi apropiat al generalului Ioan Talpeş, fost şef la SIE, actual politician. Adică personaj de decizie în echipa "Protocolul".

Ţintarul piesei este completat de Adrian Vilău, fost ofiţer sub scoperire şi înrudit în cadrul serviciului tot cu şeful lui, Ioan Talpeş. Vilău este avocatul lui Păun, dar şi prieten cu Mircea Zărie, adjunctul lui Morar la DNA. Creţu se prezintă la DNA adus de Vilău şi se declară voluntar pentru a scoate o probă care să-l incrimineze pe Năstase. Este echipat cu tehnica de înregistrare şi se prezintă la Adrian Năstase, preşedinte pe atunci al Camerei Deputaţilor. Discuţia având ca obiect cazul Zambaccian, cu aluzii la scandalul ce l-ar provoca descoperirea lui Păun ca ofiţer SIE, a devenit probă în rechizitoriul Parchetului.

De ce a făcut Octavian Creţu acest gest? Logica ne indică un ordin dat în cadrul funcţionării organului de poliţie politică a cărei naştere este instituţionalizată de "Protocolul" din decembrie 1998. Alta ar fi liniştea şi prosperitatea grupului "Romaqua", al cărui preşedinte este. De la patronatul APEMIN a fost expulzat, dar din Frăţia Protocolului, nu.



Democraţie semiconsolidată
Studiile făcute de organizaţii civice plasează România în afara grupului de democraţii consolidate. Evaluarea realizată în 2007 de Freedom House apreciază că ţara noastră este ultima dintre ţările primite în UE în ceea ce priveşte starea democraţiei, considerând că regimul de la Bucureşti este o democraţie – semiconsolidată. De altfel, România este singura ţară din Uniunea Europeană în afara regimurilor democratice, fiind, potrivit Freedom House, într-o grupă alături de Serbia, Croaţia, Albania, Macedonia şi Muntenegru. Această stare îngrijorătoare a democraţiei româneşti este rezultatul evaluărilor la procesul electoral, la starea societăţii civile, a independenţei mass-media, a guvernanţei, a cadrului şi a independenţei justiţiei, corupţiei. Să fie o întâmplare că independenţa justiţiei, corupţia şi independenţa mass-media sunt exact domeniile în care se interferează în România cele mai evidente acţiuni de poliţie politică? Doar Polonia, sub regimul fraţilor Kaczynski, a mai avut o asemenea evoluţie, scăderea indicelui democraţiei apărând ca urmare a acţiunilor de poliţie politică împotriva adversarilor politici, sub masca luptei anticorupţie.

Anonim spunea...

GIP: Stolojan stia cati bani se derulau prin afacerile lui Taher cu Securitatea
Rl online
Miercuri, 14 Noiembrie 2007
Grupul de Investigatii Politice (GIP) a prezentat, miercuri, documente din perioada comunista potrivit carora sirianul Fathi Taher a incheiat, in anii '80, o afacere cu Intreprinderea de Comert Exterior (ICE) Dunarea, pentru exportul unor rulote de bagaje, in urma careia societatea fostei Securitati a incasat un comision substantial. Potrivit unui comunicat GIP, citat de Rompres, intregul flux de valuta rezultat in urma exporturilor realizate prin ICE Dunarea era controlat de Directia Valutara din Ministerul de Finante, condusa de Theodor

Stolojan.

"Acesta stia cati bani se derulau prin contractele de comert exterior ale Securitatii, stia care erau conturile in care ajungeau banii (...) insa refuza sa spuna adevarul despre banii Securitatii", se mai arata in comunicatul GIP.

Conform documentelor din arhiva ICE Dunarea, publicate de GIP si 'Militia Spirituala', prin afacerea mentionata, incheiata in 1983, ICE intermedia achizitionarea de catre firma kuweitiana Bany Trading Est a 40 de rulote pentru bagaje, in valoare totala de 90.000 de dolari, fabricate de uzina Electrometal Timisoara. Astfel, sustin GIP si 'Militia Spirituala', ICE Dunarea - UM 0107 a Securitatii - a incasat un comision de 27,46%, valoarea acestuia nefiind prevazuta in contractul cu Electrometal, ci numai intr-un referat intocmit de ofiterii ICE cu o saptamana inainte ca societatea sa semneze contractele cu producatorul rulotelor si cu firma kuweitiana, reprezentata de Fathi Taher. "Contractul ICE Dunarea-Taher demonstreaza ca Securitatea a castigat, fara nicio justificare economica, sume foarte mari din contracte de comision", sustine GIP. De asemenea - conchid GIP si 'Militia Spirituala' - documentele publicate "demonstreaza ca Fathi Taher facea, la inceputul anilor '80, afaceri cu Securitatea din Romania".

Potrivit presei centrale, omul de afaceri sirian Fathi Taher a intermediat recenta privatizare a uzinei Electroputere Craiova cu societatea saudita Al-Arrab Contracting.

In replica la acuzatiile GIP, PLD, al carui presedinte este Theodor Stolojan, a dat publicitatii miercuri un comunicat in care, referindu-se la liderul organizatiei, Mugur Ciuvica, afirma ca acesta "este un cetatean ratacit in politica, foarte putin onorabil si absolut nefrecventabil". "Dl. Ciuvica M. este dirijat de seful lui politic, domnul C.P. Tariceanu, cu unicul scop de a dezinforma electoratul in actuala perioada de campanie", se sustine in comunicat.

Anonim spunea...

Bună Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhispercom sau un email radiowhispercom@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

Anonim spunea...

Statul român posdecembist este singurul vinovat pentru că naţiunea română nu-şi are, încă, statutul pe care-l merită în rândul naţiunilor europene.

Tot statul român este principalul vinovat pentru faptul că naţiunea română este singura naţiune din Europa care nu trăieşte, încă, într-un singur stat.

Dacă, după 1989, în România ar fi fost instaurat un stat democratic, care să fi construit o economie democratică şi performantă, românii din partea stângă a Prutului ar fi luptat şi ar fi reuşit, de mult, să impună unirea lor cu ţara, iar România reunificată, dispunând de o economie performantă, nu ar fi fost “ruda săracă“ a Europei ci, dimpotrivă, ar fi fost unul din stâlpii de bază ai construcţiei europene.

Guvernanţii postdecembrişti au furat nu numai băncile, uzinele şi fabricile construite înainte de 1989, nu numai fondul de pensii acumulat până în 1989, dar au furat şi din veniturile produse de cetăţeni după 1989 – bani depuşi la bănci şi la fonduri de investiţii, la casele de asigurări de sănătate, ş.a.m.d.

Statul român postdecembrist, instaurat şi menţinut la putere prin minciună şi hoţie, a atentat şi atentează nu numai la integritatea capitalului naţional, a avuţiei productive acumulată de naţiune, dar şi la limba, cultura şi civilizaţia românească, care sunt supuse unui proces puternic de degradare.

Tetraedrul puterii-Mass-media. A patra putere in stat!? Piramida puterii in diverse ipostaze (unghiuri de perceptie) : http://www.universulromanesc.com/forumdisplay.php?f=521

Doctrina Politică Populară (G. I. R.), o politica responsabila :
http://www.universulromanesc.com/showthread.php?t=237

Anonim spunea...

1000 facebook likes
buy facebook likes

http://www.modmomsclub.com/content/make-treats-little-less-sweet http://www.gameculture.com/2011/03/02/red-bull-augmented-racing
get facebook likes buy facebook likes facebook likes
I think it has a virus which should be able to fix and one of the usb ports has been pushed in but this should also be easy to fix. Everything else is in good condition? I paid around 1000 for it. The model is an HP DV6700.

facebook likes buy facebook likes [url=http://1000fbfans.info]buy facebook likes [/url] buy facebook likes

Ioana spunea...

.......................

Masaj erotic Pitesti spunea...

E jale cu Romania.

Anonim spunea...

[url=http://www.cheap-uggbootsaleuk.com/]Cheap Uggs For Kids[/url]
Heck, I recommend this series to anyone. If you like sports (especially boxing), you will love the authenticity where the animators present the boxing concepts and realism, not to mention the gradual growth and development of the protagonist, Ippo Makunouchi. Additionally,all the other characters are well-developed, so well-developed that you might even cheer for the guy Ippo is fighting.
I attempted to get some sleep last night, I really did. I managed to turn off the sunshine at a reasonable hour, but it was too hot. Then your fan was on too high. Different companies bring in features in their camera. if you smile; your picture will automatically be clicked. Using the creation of new technology touch screen digital camera models are also available in the marketplace.
One smile, only one smile, could be a symbol oflove, comfort, care, compassion, affection, yearning, and sympathy. Despite how many substantial efforts to create ourselves believe that we are okay, but the efforts run us short. Run us short in this way that people stop believing within the goodness around the globe.
It's like sending a message inside a bottle. Almost always there is this element of "taking thee unexpectedly?" I favor naturally rather than having to tell at times. Seems so superficial. Take a look at what the clothing you're buying is made of. All materials will be listed on the garment tag. It may fit in the dressing room, but can quickly lose shape once you have washed it.
7. Dead Space - It's a survival horror third-person shooter gaming and deals with employing well established formula for battling aliens within the space. The player takes on the role of the scientist Isaac Clarke, who fights a polymorphic, an alien virus which turns humans into deformed alien monsters called `Necromorph`.
A guide for women remix. Further Misadventures in flight. A remix. Brazilian model Pamela Baris do Nascimento dies during liposuction, hospital waits Ten days to join up death. Queens residents arm themselves within the post-storm blackout from looters. Nicki Minaj Reveals "Pink Friday: Roman Reloaded The Re-Up" Tracklist..
Sins, lies, misdeeds whatever weights in your heart will give you troubles dropping off to sleep. And just what may well be more wonderful than with such junked metals as supply of interior decorations. These scrap metals are actually getting employed for decorating corporate buildings, restauran .
Carlos Lamont Cleveland, 39, was jailed in 1995 on charges that he was the "right-hand man to the leader of a big and violent drug-trafficking organization" that distributed crack cocaine in Minnesota. But his sister stood by him because he kept challenging his 300-month sentence. This week, she got this news from her brother she'd been awaiting: Cleveland could be coming back home on Friday..

[url=http://www.cheapuggoutlets-uk.com/]cheap ugg boots outlet[/url]
[url=http://www.kevindurantshoes-cheap.com/]Nike Hyperfuse Sheoes[/url]
[url=http://www.cheap-lebron9shoessale.com/]Lebron 9 Shoes[/url]

Anonim spunea...

click hTlnmnub [URL=http://www.cheapguccireplica.tumblr.com/]outlet gucci[/URL] to get new coupon dlsVKuID [URL=http://www.cheapguccireplica.tumblr.com/ ] http://www.cheapguccireplica.tumblr.com/ [/URL]

Anonim spunea...

I drop a leave a response when I appreciate a post on
a website or I have something to valuable
to contribute to the conversation. Usually it is triggered by the fire displayed in the
article I looked at. And on this article "Reabilitatii Romaniei".
I was moved enough to drop a leave a responsea response :-P I actually
do have 2 questions for you if you don't mind. Could it be just me or does it look as if like some of the comments look like they are coming from brain dead individuals? :-P And, if you are posting on additional sites, I'd like to follow anything new you have to post.
Could you list the complete urls of your social sites like your
linkedin profile, Facebook page or twitter feed?



my web site airplane simulator games